Lamba hakkliha 0,5 kg. Sobib praadimiseks, burgerite ja kebabide valmistamiseks, küpsetamiseks ja hautamiseks. Säilib valmistamisest 7 päeva temperatuuril +2-+4 C.
Rasvasisalduse protsent alla 13%, kollageeni/lihavalgu suhtarv alla 15%.
Muhu Liha lambad on kasvanud Muhu, Saaremaa ja teiste Eesti väikesaarte liigirikastel karjamaadel- rannaniitudel ja loopealsetel. Rohumaa lamba liha on hõrk ja tervislik ning väikese rasvasisaldusega. Lambad aitavad säilitada meie saarte liigirikkaid traditsioonilisi maastikke.
Kaupa on võimalik tellida üle Eesti külmakulleriga koju. Kauba tarne toimub reedeti. Nädala alguses kuni teisipäevani tehtud tellimused tarnitakse sama nädala reedel. Peale seda tehtud tellimused tarnitakse järgmise nädala reedel.