Ühe koostisosaga, ilma lisaaineteta. Lamba kops on kerge ja õhulise tekstuuriga rupstükk, mis sobib hästi treeningmaiuseks, vahepalaks või toortoidu lisandiks. Lihtne tükeldada väikesteks kuubikuteks ning soovi korral kuivatis/ahjus madalal temperatuuril krõbedaks kuivatada. Ühe valguallikaga toode aitab hoida menüü koostise selgena.
Säilib
- sügavkülmas ca 2 aastat
- ülessulatatuna ca 5 päeva külmkapis
- avatud pakendis kuni 24h
Kasutamine ja serveerimine
- Toorelt: sulata külmikus, lõika sobiva suurusega tükkideks ja paku vahepalana või täissööda lisandina.
- Treeningmaiuseks: tükelda 0,5–1 cm kuubikuteks – maitsev preemia.
- Kuivatatud snäkiks: kuivata 50–70 °C juures kuni soovitud krõbeduseni.
- Kogused: maiused ei tohiks ületada u 10% looma päevasest energiavajadusest. Kohanda kogus looma suuruse, vanuse ja aktiivsuse järgi.
- Joogivesi: hoia värske vesi alati saadaval.
100% Eesti päritolu
Muhu Liha lambad on kasvanud Muhu, Saaremaa ja teiste Eesti väikesaarte liigirikastel karjamaadel- rannaniitudel ja loopealsetel. Rohumaa lamba liha on hõrk ja tervislik ning väikese rasvasisaldusega. Lambad aitavad säilitada meie saarte liigirikkaid traditsioonilisi maastikke.
Kaupa on võimalik tellida üle Eesti külmakulleriga koju. Kauba tarne toimub reedeti. Nädala alguses kuni teisipäevani tehtud tellimused tarnitakse sama nädala reedel. Peale seda tehtud tellimused tarnitakse järgmise nädala reedel.