Lihaveise täissuitsuvorst on mõnusalt maheda maitsega suitsuvorst, mille eesmärk on vorstile kohaselt kaunistada ühte võileiba või -saia. Ainult et vorstiviile kipub kuluma kaks korda rohkem kui tavaliselt. Ikka juhtub nii, et võileiva meisterdamine käib taktis – üks viil suhu, üks leiva peale.
Muhu Liha veised on kasvanud Muhu, Saaremaa ja teiste Eesti väikesaarte liigirikastel karjamaadel- rannaniitudel ja loopealsetel. Rohumaa veise liha on hõrk ja tervislik ning väikese rasvasisaldusega. Veised aitavad säilitada meie saarte liigirikkaid traditsioonilisi maastikke.
Sälib valmistamisest 60 päeva temperatuuril + 2- + 6 C.
Koostisosad: veiseliha (46%), sealiha (29%), seapekk, sool, lõssipulber (sh LAKTOOS), SOJAVALK, glükoos, vürtsid, stabilisaator (difosfaat), antioksüdant (askorbiinhape (L-)), lõhna- ja maitsetugevdaja (naatriumvesinikglutamaat), lõhna- ja maitseained, hemoglobiin, säilitusaine (naatriumnitrit)
Kaupa on võimalik tellida üle Eesti kulleriga koju. Kauba tarne toimub reedeti. Nädala alguses kuni teisipäevani tehtud tellimused tarnitakse sama nädala reedel. Peale seda tehtud tellimused tarnitakse järgmise nädala reedel.