• Avaleht
  • Toidukvaliteedikava
  • Lambafestival
  • Pood
  • Teenused
    • Loomade ost
    • Tapateenus
  • Ettevõttest
    • Meist
    • Partnerid
    • Leia meid
    • Kontakt
  • Kõik kategooriad
  • Kinkepakid
  • Külmutatud liha
  • Valmistooted
  • Värske lihaveise liha
  • Veiselihatooted
  • Lambanahad
  • Lihavalmistised
  • Värske lambaliha
1
  • Avaleht
  • Toidukvaliteedikava
  • Lambafestival
  • Pood
  • Teenused
    • Loomade ost
    • Tapateenus
  • Ettevõttest
    • Meist
    • Partnerid
    • Leia meid
    • Kontakt

Muhu Liha

Värsked tooted

TÄHELEPANU! Eesolevate pühade tõttu on kaubatarned peatatud vahemikus 23-29. juuni 2025.
Vabandame ebamugavuste pärast! 

“Lamba supikondid” on lisatud sinu ostukorvi. Vaata ostukorvi
Avaleht / Värske lambaliha / Lamba koot
EelmineJärgmine

Lamba koot

5.75 €

Category: Värske lambaliha
  • Kirjeldus
Kirjeldus

Lamba koot 0,5 kg pakk. Sobib küpsetamiseks ja hautamiseks. Säilib valmistamisest 12 päeva temperatuuril +2- +6 C.

Muhu Liha lambad on kasvanud Muhu, Saaremaa ja teiste Eesti väikesaarte liigirikastel karjamaadel- rannaniitudel ja loopealsetel. Rohumaa lamba liha on hõrk ja tervislik ning väikese rasvasisaldusega. Lambad aitavad säilitada meie saarte liigirikkaid traditsioonilisi maastikke.

Retseptisoovitus- lamba koot punase veini kastmes neljale

4 lamba või tallekooti
2 tl soola
näputäis pipart
3 supilusikatäit oliiviõli
100 grammi sibulat, peeneks hakitud
3 küüslauguküünt, hakitud
2 tassi täidlast punast veini
2 supilusikatäit tomatipastat
0,5 liitrit kanapuljongit
2 teelusikatäit kuivatatud tüümiani
2  loorberilehte

Kuumuta ahi 180 kraadini.
Kuivata majapidamispaberiga koodid ja puista peale 1 tl soola ja pipart. Hõõru käte vahel sisse. Lase seista umbes tund aega.
Kuumuta oliiviõli  suuremas potis. Pruunista selles lamba või talle koodid õlis (umbes 5 minutit ). Tõsta koodid potist välja.
Pane potti sibul ja küüslauk. Pruunista 10 minutit, kuni sibulad kumavad läbi või on klaasja läikega.
Lisa punane vein ja kuumuta. Lisa tomatipasta ja kuumuta kõik korralikult läbi (umbes 12 minutit, pidevalt segades). Maitsesta.
Asetage koodid ahjupotti ja valage peale puljong nii, et koodid on täielikult kaetud. Lisa tüümian ja loorberilehed.
Hautage ahjus kaks tundi. Seejärel pöörake koodid ümber ja hautage ahjus veel 30 minutit. Tõstke koodid ettevaatlikult välja ja asetage need veinikastmesse.
Serveerige koos kartulipüreega. Mõnusa maitse annab juurde ka krõbedaks küpsetatud suitsetatud peekoniviil. Marineeritud küüslauk või sibul täiendab maitset veelgi.

Retsepti autor – Midagimõnusat

https://midagimonusat.blogspot.com/2017/04/lambakoot-punase-veini-kastmes.html

Related products

Lisa korvi

Lamba praad

26.10 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Lamba sisefilee

11.20 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Lamba aba steik

11.20 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Eelküpsetatud lamba aba

20.30 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Lamba kaelakarbonaad

12.15 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Pihv lambalihast

8.45 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Lamba supikondid

2.45 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Lamba ribi

5.75 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Šašlõkk lambalihast

13.85 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Lamba kintsu steik

11.80 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Eelküpsetatud lamba ribi

15.20 €
Lisa korvi
Lisa korvi

Lamba hakkliha

8.20 €
Lisa korvi

MUHU LIHA TULUNDUSÜHISTU

Meie eesmärgiks on pakkuda Teile Eestimaa niitudel kasvanud õnnelike lammaste ja veiste maitsvat liha.

E-pood
  • Värske lambaliha
  • Värske lihaveise liha
  • Külmutatud liha
  • Suitsutooted
Projektid
  • PRIA
  • LEADER
  • Saaremaa EHTNE toode
Ettevõttest
  • Meist
  • Partnerid
  • Loomade ost
  • Lambanaha müük
Privaatsus
  • Müügipoliitika
  • Privaatsustingimused
  • © 2023 Muhu Liha. Kõik õigused kaitstud
  • Veebipartner Gramet Digital

Login

Lost your password?

or
Continue with Google Continue with Facebook